Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за покупка на Алфа

Здравейте!
    Искрено се надявам, че съм нацелила точният раздел Харесала съм си една Алфа, ето и характеристиките (ако може така да се каже):

Дата на производство - май 2000 г.
    Тип двигател - Бензинов
    Мощност (к.с.) - 104 к.с.
    Скоростна кутия - Ръчна
    Категория - Хечбек
    Пробег - 104000 км
    Цвят - Перла
    2(3) Врати
    ABS
    Airbag
    Аларма
    Бордови компютър
    Ел. Огледала
    Ел. Стъкла
    Застраховка
    Имобилайзер
    Климатик
    Климатроник
    Лети джанти
    Лизинг
    Металик
    Серво управление
    Стерео уредба
    Халогенни фарове
    Центр. заключване
    цена 5700 лева
    ..та въпросът ми е какво ще кажете за цената и за колата? Струва ли си, скъпо ли е? Ето и малко снимки..
    Благодаря предварително!

Да ти кажа, колата страшна красавица! Цената обаче въпреки че е 2000 г. ми се струва малко височка. Не за друго, но все пак е със слабия двигател. Ако имаш път покрай Сточна гара при Александър Ауто - отпред продават една същата, ама черна - невероятна с 1.6 TS за 5500 лв. Днес минах покрай нея и не можах да си изтържа погледа 2 часа
    Не знам в какво състояние е наистина, но предполагам, че е запазена, защото за контакти е даден магазина на Александър Ауто. Успех!
    Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

@cruella - направи му оферта на която не може да откаже - 4000 за нея!

5500 е много!
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Благодаря за отговорите, но колата е в автокъща, аз не съм си купувала кола до сега и не ми е много ясно, човек може ли да се пазари за цената??

Comment

ако си руса се ще се намери кой да дойде с теб да я погледне
          иначе да - спокойно можеш да се пазариш за цената
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ееее..знаех си,че трябва да се изруся то има кой да дойде с мен, просто питах, защото не знам как става..мислех, че като са казали крайна цена и тва извинявам се, че 2 пъти пуснах един и същи отговор..

Comment

Аз пък не мисля че е чак толкова висока цената вие кво си мислите са че колите станаха по 2 за лев ли Я се замислете че за по 5500 на пазара още продават боксери Колежке ако ти харесва колата и щом има кой да я види заедно с теб и ако успеете да свалите малко от цената я взимай.Успех колата наистина изглежда доста добре нищо че е бяла
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

СКЪПА Е - нормално е около 4800
                мотора е слаб /особенно за тая цена/
                иначе изглежда много добре
                вземи с теб някой който кара такава кола и досега не си го познавала
                /все някой от клуба ще дойде с теб/
                иначе има опасност да не видиш доста недостатъци/които биха свалили цената/
                ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА ТОВА Е ЕУФОРИЯТА ОТ ПОКУПКАТА НА КОЛА И ТРЪПКАТА КОЯТО ТЕ ЖЕГВА КАТО ВИДИШ ТОЛКОВА КРАСИВА КОЛА
                АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

Първоначално публикувано от rosku
                  СКЪПА Е - нормално е около 4800
                  мотора е слаб /особенно за тая цена/
                  иначе изглежда много добре
                  вземи с теб някой който кара такава кола и досега не си го познавала
                  /все някой от клуба ще дойде с теб/
                  иначе има опасност да не видиш доста недостатъци/които биха свалили цената/
                  ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА ТОВА Е ЕУФОРИЯТА ОТ ПОКУПКАТА НА КОЛА И ТРЪПКАТА КОЯТО ТЕ ЖЕГВА КАТО ВИДИШ ТОЛКОВА КРАСИВА КОЛА
                  Пич ако тая кола е скъпа и цената и е 4800 както казваш ти трябва да продадеш твойта за не повече от 2500 лв цените паднаха но тези ефтините са истински барутарници ако искаш що годе читава кола пак трябва да се бръкнеш лекинко Аз мойта старата я продадох Януари за 4400 и вече бяха паднали цените но дадох на човека обслужена кола без никакви проблеми

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Бе както и да е, то джамбазина си е калкулирал поне 200-300 дискаунт, ся да не говорим че и за 1.50 да мия дават пак ще се пазаря - колкото за репутация , та ако има някой който наистина да не гледа през очите на купувача е по-добре, наистина се виждат повече недостатъци, което пък е повод за пазарлък.
                    Вски спестен лев от покупката може да отиде в подръжка и глезотийки по колата, та за това се пазари до последно , на времето мойта беше оценена на 6400, с джамбазина си стиснахме ръцете на 5600
                    Айде бе колеги помогнете на колежката
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

Много благодаря на всички за отговорите и съветите Ще ходим да я гледаме, да се возиме и да я видят в някой сервиз, ще се пазарим и ще пиша какво е станало..и ще се похваля ако я купя

Comment

да се возиме и да я видят в някой сервиз
                        Звънни на 0888 232 484-Бобо,той може да я погледне в неговия сервиз

Comment

колега аз мойта вече я продадох / за 4100лв/
                          но това не значи,че тя струва толкова

на тази бяла красавица джамбазина е сложил поне 1200-1300лв
                          за да може да му остане около 900 след пазарлъка
                          АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

charmario, къде точно се намира тази черна алфа? в смисъл от това което прочетох из форумът, Александър Ауто - магазин и сервиз, колата се намира пред магазинът така ли? защото аз с целият си акъл първончално реших, че е автокъща А самият магазин къде се намира, искам да пратя съгледвачи да я погледнат?

Comment

Вчера я видях красавицата, много е добра, изглежда запазена. Според мен цената не й е висока, добра оферта е!
                              Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Working...
                              X